İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde uçuştan üç saat önce buluşuyoruz Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile TK1783 IST - CPH 07:10'da Kopenhag’a gerçekleşecek uçuşumuzun ardından hava limanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Ardından Kopenhag panoramik şehir turumuz için hareket ediyoruz. Christianborg Kalesi, Amelienborg Kalesi (Kraliyet Sarayı), Küçük Denizkızı, Avrupa’nın en uzun yaya yolu olan Stroget, Nyhavn Kanalı, ortaçağ borsa binaları ve belediye binası meydanı görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Kronborg Kalesi & Frederisburg Sarayı (85 Euro) turumuz için hareket ediyoruz. Rönesans akımının olağanüstü örneklerinden biri olan ve Kuzey Avrupa bölgesinin tarihinde önemli bir role sahip olan kaleyi dışarıdan görecek, ardından Danimarka kraliyet ailesinin yazlık sarayı olarak kullanılan sarayı ve özel olarak dizayn edilmiş bahçesini gezeceğiz. Turumuzun ardından Kopenhag’daki otelinize transferimiz var ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp bizleri Oslo’ya götürecek olan DFDS Cruise gemisine geçiyoruz. Kabinlere yerleştikten sonra serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
Gemide alacağımız kahvaltının ardından Oslo panoramik şehir turumuz için hareket ediyoruz. Turumuzda Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapılardan birisi olarak bilinen belediye sarayı, Folk Müzesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Residance Müzesi görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Vigeland (40 Euro) turumuz için hareket ediyoruz. Dünyanın en büyük açık hava heykel müzesi olan Frogner Parkı Vigeland Sergisi aynı zamanda tüm heykellerin aynı kişi tarafından yapıldığı tek sergi olmasıyla da ilk ve tek. Serginin asıl önemli özelliği ise birkaç istisna haricinde tüm çalışmaların insan figürü olmasıdır. Frogner Parkı’nda bulunan daimi Vigeland Sergisi’nde bütün eserler Gustav Vigeland’ın tüm hayatı boyunca hazırladığı 214 adet granit ve bronz insan heykeli ve 13 adet dökme demir kapıdan oluşuyor. 320 bin metrekarelik bu serginin hazırlanması ise Vigeland ve asistanlarının 10 yıllık bir çalışmasının ürünü. Birbirinden özel heykellerle süslenmiş bu güzel parktaki gezimizin ardından Geilo’ya doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Ünlü kayak merkezi Geilo’ya varışımıza istinaden otelinize transferimiz var.Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Bergen’e hareket ediyoruz. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Fiyord Tekne (150 Euro) turumuzu gerçekleştiriyoruz. Turumuzda Flam ve Gudvangen arasında bulunan Aurlandsfjord’un arasında iki saatlik muhteşem bir Fiyord gezisi yapacağız. Hemen ardından özel otobüsümüzle, Bergen’e olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Norveç’in ikinci büyük şehri olan Bergen, yedi dağın şehri olarak da bilinmektedir. 13. Yüzyılda Norveç’e başkentlik yapmış olan fiyortlar şehri Bergen gezimiz sırasında, Balık Marketi, Bergen’in simgesi olan renkli evler, Bergen’in eski iskele bölgesi Bryggen göreceğimiz yerler arasındadır. Vereceğimiz serbest zaman sırasında, balık marketinde alışveriş yapabilir veya çeşitli deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz. Tur bitiminde, Bergen’deki otelinize hareket ediyoruz.Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından , Flam’a hareket ediyoruz. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek tarihi Flam Treni (150 Euro) turumuz için hareket ediyoruz. Avrupa’nın en iyi tren yolculuklarından biri olan Flam treni turumuz Norveç’in muhteşem manzarasından kesitler sunacak. Bu güzel turumuzun ardından, Fodnes’ten – Mannheller’e geçmek için feribotumuza biniyor ve Norveç’in en ihtişamlı Fiyordu olan Sognefjord’u da görme fırsatı yakalayarak Forde Town’a doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Turumuzun ardından Forde Town’daki otelinize transferimiz var. Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Hamar’a doğru hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerinde Sogndalsfjora, Aurlandsfjord ve muhteşem Kaupanger manzarası bizlere eşlik ediyor. Borgund Stave Kilisesi’ni panaromik olarak görecek ve Hamar’a doğru yolculuğumuza devam edeceğiz. Turumuzun ardından Hamar’daki otelinize transferimiz var.Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından erken saatlerde muhteşem güzellikte fiyordlar eşliğinde Karlstad ve Örebro üzerinden Stockholm’e uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Akşam saatlerinde Stockholm’deki otelinize transferimiz var.Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Stockholm panoramik şehir turumuz için hareket ediyoruz. Turumuz esnasında; Fjallgatan Tepesi, ortaçağdan kalma Gamla Stan, Djurgarden Parkı, Belediye binası, yedi tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro binası, borsa binası ve Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek tarihi Vasa Gemi müzesi (50 Euro) turumuz için hareket. XVII. yy’da yapılmış olan Vasa gemisi, 1628’de çıktığı ilk seferinde Stockholm’de alabora olup batmıştır. Deniz dibinde geçirdiği 333 yıldan sonra bu devasa savaş gemisi kurtarılmış ve dönemin tek savaş gemisi olarak müzede sergilenmeye başlanmıştır. Turumuzun ardından otelinize hareket ediyoruz. Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Uppsala & Sigtuna (85 Euro) turumuz için hareket ediyoruz. Gezimizde yarı gotik, yarı ortaçağ tarzını göreceğiniz, bir üniversite şehri olan Uppsala ve İsveç tarihinde kurulan ilk kent olan Sigtuna görülecek yerler arasındadır. Uppsala gezimiz sırasında, Uppsala Katedrali, Uppsala Üniversite müzesi ve binası göreceğimiz yerler arasındadır. Sigtuna’daki eski renkli evleri de gördükten sonra, Helsinki’ye bizi götürecek Silja Line Cruise’a gitmek üzere limana hareket ediyoruz. Kabinlere yerleştikten sonra dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından Helsinki panoramik şehir turumuz için hareket ediyoruz. Finlandiya’nın başkenti ve ülkenin en büyük ve kalabalık şehri olan Helsinki, açık renkli taş mimarisi nedeniyle Kuzey’in Beyaz Kenti olarak bilinmektedir.Şehir gezimiz sırasında Sibelius Anıtı’nın da bulunduğu Senato Meydanı, Parlamento Meydanı ve Kraliyet Opera Binası görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek tarihi Porvoo Kasabası (55 Euro) turumuz için hareket ediyoruz. “Büyüleyici Anların Şehri” olarak anılan ortaçağ kasabasının sokaklarında keyifli bir gezintiye çıkıyoruz. Turumuzun ardından Helsinki’deki otelinize transferimiz var. Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından limana doğru yola çıkıyoruz. Tallinn’e doğru yapacağımız feribot yolculuğunun ardından varışımızda Tallin panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Eski şehir surları ve gözetim kuleleri, Aleksandr Nevsky Katedrali, Tall Herman Kulesi, Parlamento Binası, en güzel panoramik Tallinn fotoğraflarının çekildiği Tompea Tepesi, Dome Katedrali, St. Nicholas Kilisesi, Belediye Meydanı, Avrupa’nın en eski eczanesi görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Tallin’deki otelinize transferimiz var.Ve dinlenmek üzere serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde olacaktır.
Otelde alacağımız kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirteceği saatte havalimanına transfer. Transfer saatine kadar, Estonya Açık Hava Müzesi turumuz için hareket. 18 ve 19. Yüzyıldan kalma bir kırsal, balıkçı köyünün gerçek boyutlu bir yeniden inşası olan bu müzede kilise, taverna, okul binası, birkaç değirmen, bir itfaiye istasyonu, on iki çiftlik avlusu ve ağ kulübeleri göreceklerimiz arasındadır. Tur bitiminde Tallinn Havalimanı’na transfer. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile TK1424 TLL - IST 19:40'da uçuşumuz gerçekleşiyor. İstanbul Yeni Hava limanı’na varışımızla birlikte turumuz son buluyor. Bir sonraki turlarımızda görüşmek dileğiyle…
AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETİ:
- Kronborg Kalesi & Frederisburg Sarayı (85 Euro)
- Vigeland Turu (40 Euro)
- Flam Tren Turu ( 150 Euro)
- Vasa Gemisi Turu (50 Eoru)
- Fiyord Tekne Turu (150 Euro)
- Uppsala ve Sigtuna (85 Euro)
- Porvoo Kasabası Turu (55 Euro)
TOPLAM TUR FİYATI 615 EURO YERİNE 515 EURO'DUR.
0-2 yaş ücretsiz ,3-10 yaş %50 indirimlidir.
- Rezervasyon İptal ve Gizlilik Şartlarımızı incelemek için tıklayınız.
- Tek Kişi Konaklama Farkını Online Rezervasyon Menüsünden İnceleyebilirsiniz.
- Çocuk İndirimi sadece 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile 1 çocuk için geçerlidir.
- Birden Fazla Çocuğa sahip olan ailelerimiz mutlaka satış temsilcilerimiz ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.
- Tur programında rehber gezi noktaları aynı kalmak şartıyla değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Araç İçerisindeki Koltuk Düzeni Operasyon Tarafından Ayarlanmaktadır. Özel koltuk seçimi yapılamamaktadır.
- Koltuk yerleşimi konusundaki itiraz durumunda, ödeme iadesi mümkün değildir. Araçlarımızın tüm koltukları aynı standartlardadır.
- Otel Konaklamalarında 3 Kişilik odalarda 3. misafirimiz genellikle ek yatakta konaklama sağlamaktadır.
- Ulaşımlarımız genellikle büyük otobüs ile sağlanmakta olup, nadir durumlarda kişi sayısına göre aşağıdaki araçlar tercih edilebilmektedir;
- 16 Kişilik: Volkswagen Crafter & Mercedes Sprinter vb.
- 27 Kişilik: Otokar Sultan Maxi & Isuzu Novo Lux vb.
- 35 Kişilik: Otokar Sultan Mega vb.
- 46 Kişilik: Temsa Safir & Mercedes Travego & Man Neoplan vb.
- Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki sisteme yansıtılan kurlar geçerlidir.
- Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport numarası, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir. Yanlış bilgi paylaşımından oluşacak hatalar acente sorumluluğunda değildir.
- Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
- Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
- Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
- Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
- Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
- Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
- Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
- Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup, giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
- Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
- Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
- Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
- 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
- Yurtdışı Turlarımız başka acente turları ile birleştirilebilir.
- Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
- Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
- Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
- T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
- Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
- Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
- Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
- Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
- T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
- Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan esentour.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
- Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç ve katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.
Not: Acente havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tâbidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburîdir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.249,00 € | 2.249,00 € | 3.049,00 € | 250,00 € | 2.199,00 € | 2.199,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | (Son 10 Kişi) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.299,00 € | 2.299,00 € | 3.149,00 € | 250,00 € | 2.249,00 € | 2.249,00 € | Rezarvasyon |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | (Son 10 Kişi) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.349,00 € | 2.349,00 € | 3.199,00 € | 250,00 € | 2.299,00 € | 2.299,00 € | Rezarvasyon |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.449,00 € | 2.449,00 € | 3.299,00 € | 250,00 € | 2.399,00 € | 2.399,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.149,00 € | 2.149,00 € | 2.999,00 € | 250,00 € | 2.099,00 € | 2.099,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.499,00 € | 2.499,00 € | 3.349,00 € | 250,00 € | 2.449,00 € | 2.449,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.399,00 € | 2.399,00 € | 3.349,00 € | 250,00 € | 2.349,00 € | 2.349,00 € | (Dolu) |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | (Son 10 Kişi) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.349,00 € | 2.349,00 € | 3.199,00 € | 250,00 € | 2.299,00 € | 2.299,00 € | Rezarvasyon |
Otel Adı | İKİ KİŞİLİK ODA (Kişi Başı) | İLAVE YATAK | Single | 0-2 Yaş | 3-6 Yaş | 7-12 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
3* ve 4* Oteller | 2.449,00 € | 2.449,00 € | 3.299,00 € | 250,00 € | 2.449,00 € | 2.449,00 € | (Dolu) |
- T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurulması gerekmektedir.
- Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir.
- Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir.
- Programda belirtilen vize bilgileri Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tabii olduğu bilgilerdir. Türkiye Cumhuriyeti dışında bir pasaporta sahip olan misafirlerimiz vize bilgilerini ilgili konsolosluklardan temin etmelidirler.
- Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır.
- Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; alınan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
- 18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 2.249,00 € | 2.249,00 € |
2 | 1.124,50 € | 2.249,00 € |
3 | 749,67 € | 2.249,00 € |
4 | 607,23 € | 2.428,92 € |
6 | 419,81 € | 2.518,88 € |

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 2.249,00 € | 2.249,00 € |
2 | 1.124,50 € | 2.249,00 € |
3 | 749,67 € | 2.249,00 € |
4 | 607,23 € | 2.428,92 € |
6 | 419,81 € | 2.518,88 € |

Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 2.249,00 € | 2.249,00 € |
2 | 1.124,50 € | 2.249,00 € |
3 | 779,65 € | 2.338,96 € |
4 | 607,23 € | 2.428,92 € |
6 | 419,81 € | 2.518,88 € |
Diğer
Taksit Tutarı | Toplam Tutar | |
---|---|---|
1 | 2.249,00 € | 2.249,00 € |