Esen Tour Gizlilik Sözleşmesi

Bu web sitesi (“Site”) Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:39-41 D:4 Kadıköy - İstanbul adresinde mukim Esen Tur Organizasyon Taş. ve Tic. Ltd. Şti. (“Esen Tour”, “Şirket” ya da “Biz” olarak anılacaktır) tarafından yönetilmektedir. İşbu metin (“Gizlilik Sözleşmesi”) siz değerli kullanıcılarımızı ve ziyaretçilerimizi verilerinizin gizliliği ve Site’nin yönetimi aracılığıyla hazırlanmış olup zaman zaman Jolly Tur tarafından değiştirilebilir. Site’yi ziyaret ettiğinizde metni görüntülemenizi önermekteyiz.

Metnin güncellenme tarihi: 01.05.2022

1. Kullanıcı Hesabının Güvenliği

Web sayfamızda herhangi bir üyelik işlemi oluşturmuyoruz. Bu sebeple hiçbir şifre veya üyelik barındırma gibi bir durum söz konusu değildir.

2. Kişisel Verilerinizin Kullanılması

Site’yi ziyaretiniz sırasında veya rezervasyon yaptığınızda kişisel verilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Kişisel verilerinizi topladığımız, işlediğimiz, aktardığımız ve kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı nasıl kullanabileceğiniz konusunda daha detaylı bilgi için lütfen Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metnimizi inceleyin.

3. Üçüncü Taraf Site ve Bağlantılarına Yönlendirme

Site üzerinde zaman zaman üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web uygulamalarına yönlendiren bağlantılar yer alabilmektedir. Üçüncü partiler tarafından yönetilen bu site ve web uygulamalarının gizlilik, ve kişisel veriler başta olmak üzere benimsediği politikalar işbu Gizlilik Sözleşmesi ve yukarıda bağlantısı yer alan Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metnimiz kapsamı ile uyumlu olmayabilir. Söz konusu site veya web uygulamalarına dair bağlantıların bu Site’de yer alması ya da içerikleri ya da izledikleri politikaların Esen Tour tarafından onaylandığı anlamına gelmemektedir ve bu uygulamalar ile ilgili sorumlu tutulamayız.

4. Güvenlik

Site ile paylaştığınız kişisel verilerinizin yetkisiz erişimlere ve açıklamalara karşı korunması için gerekli olan, idari ve teknik tedbirleri almakta ve bu doğrultuda birçok araç (kriptolama, şifreler, fiziksel güvenlik vb.) kullanmaktayız.

Verilerinizi üçüncü taraflar ile paylaşmamız gerekmesi halinde, başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu olmak üzere, yasalara ve mevzuata uygun olarak hareket etmekteyiz.

Bizimle paylaştığınız verilerin güvenliğine ilişkin herhangi bir endişe duymanız halinde lütfen işbu metnin sonunda yer alan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizi bilgilendirin.

Site üzerinde kredi kartı bilgileriniz kesinlikle saklanmaz, sadece tahsilat işlemi sırasında ilgili bankalara güvenli bir şekilde iletilerek provizyon alınması için kullanılır ve provizyon sonrası sistemden silinir.

5. İletişim

Site ve uygulamaları ile ilgili soru ve sorunlarınız için bizlere aşağıdaki bilgiler vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

Ticari Unvan: Esen Tur Organizasyon Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti.
Adres: Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:39-41 D:4 Kadıköy - İstanbul
Telefon: 0216 343 50 50
Faks: 0216 343 50 51
E-Mail: info@esentour.com



Fırsat ve Kampanyalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi bırakınız.

Sosyal Medyada bizi takip etmek ister misiniz?

  • Facebook/esentour
  • İnstagram/esentour
  • Twitter/esentour
  • Youtube/esentour
  • Misafirimizsiniz
    Misafirimizsiniz
    17 Yıldır Esen Tour ile Güvenerek Seyahat Eden Misafirlerimiz Arasına Katılın...
  • Seyahatiniz Güvende
    Seyahatiniz Güvende
    Gerçekleştireceğiniz Tüm Seyahat Planlarınızda Zorunlu Sağlık Seyahat Sigortası Kapsamındasınız...
  • Profesyonel Hizmet
    Profesyonel Hizmet
    İlk Günden Bugüne Çizgimizi Hiç Bozmadan Profesyonel ve kaliteli Hizmet Almak için Bize Katılın...
  • iptal ve İade Garantisi
    iptal ve İade Garantisi
    Olası Yaşanabilecek İptal ve İade Durumlarında Güvenilirlik Konusunda ilk Sırada Olmanın Mutluluğu...
  • Güvenli Online Alışveriş
    Güvenli Online Alışveriş
    Web Sitemiz 256 Bit Şifreleme ile Yüksek Güvenlikli Online Alışveriş için 7/24 Hizmetinizde...